Задържаха алоизмамник прибрал 36 000 лева от възрастен човек21-годишен мъж а

...
Задържаха алоизмамник прибрал 36 000 лева от възрастен човек21-годишен мъж а
Коментари Харесай

Задържаха алоизмамник прибрал 36 000 лева от възрастен човек

Задържаха алоизмамник прибрал 36 000 лв. от възрастен човек
21-годишен мъж а арестуван поради телефонна машинация при която прибрал от възрастен мъж сумата от 36 000 лв.. По искане на Софийска районна прокуратура съдът го задържа под стража поради действието.
Т.В. е упрекнат за това, че на 17.06.2024  година за интервала от към 11,50 ч. до към 14,40 ч. в гр. София,
в съучастничество като помощник с неустановено по делото лице, за да набави за себе си и за другиго имотна полза, е подържал в подвеждане възрастен мъж, че предавайки 36 000 лв., спомага на полицейски чиновник за залавянето на телефонни измамници. Пенсионерът повярвал и хвърлил през балкона си посочената сума, а обвиненият я взел и съдействал тя да доближи до причинителя на действието.
По случая се води досъдебно произвеждане за закононарушение от Наказателен кодекс. Т.В. е арестуван за период до 72 часа.
Наблюдаващият прокурор е внесъл искане в съда за установяване на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения. Състав на Софийски областен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че обвиненият може да извърши друго закононарушение, и дефинира по отношение на него мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР